Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.iiti.ac.in/handle/123456789/15717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorदैनिक भास्कर | Dainik Bhaskar-
dc.date.accessioned2025-02-28T09:54:44Z-
dc.date.available2025-02-28T09:54:44Z-
dc.date.issued2025-02-26-
dc.identifier.urihttp://dspace.iiti.ac.in/handle/123456789/15717-
dc.language.isohien_US
dc.publisherदैनिक भास्कर (इंदौर)en_US
dc.subjectआईआईटीआई में शोधen_US
dc.subjectहरित नवाचारen_US
dc.subjectखाद्य अपशिष्ट का पर्यावरण अनुकूल उपयोगen_US
dc.subjectकार्बन उत्सर्जनen_US
dc.subjectडॉ. संदीप चौधरीen_US
dc.subjectडॉ. हेम चंद्र झाen_US
dc.subjectResearch in IITIen_US
dc.subjectGreen Innovationen_US
dc.subjectEnvironmentally friendly use of food wasteen_US
dc.subjectCarbon Emissionen_US
dc.subjectDr. Sandeep Chaudharyen_US
dc.subjectDr. Hem Chandra Jhaen_US
dc.titleआईआईटी का शोध; फ़ूड वेस्ट से दोगुनी होगी कांक्रीट की मजबूती, कार्बन उत्सर्जन भी 20% तक होगा कमen_US
dc.typeNewspaper Clippingen_US
Appears in Collections:01_Year 2025
Media News

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20250226_Dainik_Bhaskar_P-02.pdf258.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Altmetric Badge: